Hayriye Andiçen Anaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ: EĞİTİM SÜRESİNDE TÜM KİŞİSEL VE MESLEKİ GÜCÜMÜZÜ ÇOCUKLAR İÇİN , ÇOCUKLARLA BİRLİKTE ÇOCUKTAN YANA KULLANMAK.

Misyon: MİSYONUMUZ: OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE , OLUMLU SOSYAL İLİŞKİLER İÇEREN ÖĞRETMEN-VELİ- ÖĞRENCİ İLETİŞİMİNİ SÜREKLİ GELİŞTİREN, YENİLEYEN GÜÇLÜ İLETİŞİM AĞLARI, OLUŞTURMAK, ÇOCUKLARIN YAŞLARI GELİŞİM ÖZELLİKLERİ, ÖĞRENME HIZLARI, İLGİLERİ İLE OKULUN VE ÇEVRENİN BİRLİKTE UYUMUNU DOĞA VE İNSAN SEVGİSİNİ ESAS ALAN BİR ANLAYIŞLA OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİNİ GÜN GEÇTİKÇE DAHA NİTELİKLİ KILMAKTIR.

Başarılar: * 2010 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okulöncesi Eğitimi Güçlendirme Projesi. * Emepya mansiyon ödülü almıştır. * 2012 yılı 4.Uluslar arası Eğitim Metotları ve materyalleri proje yarışması (EMAPYA) Sevgi Çemberi Eğitim Materyali ile birincilik ödülü. *Evet 12/08/2012 tarihinde okulumuz öğrencisi Okulöncesi Şenliklerinde 3800 kişi arasında 2 inci olmuştur.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.00-18.00
Isınma: KALORİFER-DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-TWİNNİG

WEB - https://handicenanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ANKARA CADDESİ MAREŞAL ÇAKMAK MAHALLESİ BÜLBÜL SOKAK NO 16/2 SİNCAN / ANKARA

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - MARAŞAL ÇAKMAK MAH. ANKARA CAD. BÜLBÜL SOK. NO:16/3 SİNCAN-ANKARA

Ulaşım ULUS-SIHHIYE´DEN 510 NOLU HALK VE BELEDİYE OTOBÜSÜ BAKANLIKLARDAN 512 NOLU HALK VE BELEDİYE OTOBÜSLERİ ERYAMAN´DAN 531 NOLU HALK VE BELEDİYE OTOBÜSLERİ BEŞEVLER´DEN 513 NOLU HALK VE BELEDİYE OTOBÜSLERİİLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR. SİNCAN-SIHHIYE DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ANKARA İL MERKEZİNE 35 KM OLUP SİNCAN İLÇE MERKEZİNE 1.5 KM DİR.