OKULUN TARİHÇESİ

Okulumuz  3 Mayıs 1998 yılında üst düzey devlet protokolünün katılımlarıyla açılmış olup, Sincan ilçesinde ilk bağımsız anaokulu olarak eğitime başlamıştır.

Okulumuzun açılışını dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel yapmıştır.

Okulumuz 7000 m2 arsa üzerine inşa edilen 2 katlı ve 14 derslik olup 29 şubede  (1grup Özel Eğitim Sınıfı) ile 333 çocuğumuza eğitim vermektedir. Dünya standartlarında fiziki yapıya ve donanıma sahip olan okulumuzda çocuklar için geniş oyun alanları, etkinlik odaları, katlarda yemekhaneler, spor salonu, sanat atölyesi, bilgisayar  atölyesi, müzik odası, oyun odası bulunmaktadır.

Ayrıca okulumuz açıldığı günden bu güne doğa dostu,beyaz bayrak gibi projelerde her yıl yer almaktadır.Okulumuzun büyük bir alanı  yeşillendirilmiş, ağaçlandırılmış, oyun araç – gereçleri ile donanmış bahçesi vardır.

Okulumuzda  1 Müdür,2  Müdür Yardımcısı, 29  öğretmen , 1 memur,  1 Destek personeli 7 sınıf yardımcısı, 1 Aşçı , 1 aşçı yardımcısı ve 3 mutfak personeli ile görev yapmaktadır.

20.09.2023 166

OKULUN TARİHÇESİ